Spelboken 2012

Det nya året inleddes föga överraskande i förvirringens tecken. Bollisförbundet hade nästan dagligen blivit trakasserat av målnys som ville veta vilken nivå hans målvaktsingripanden skulle vara på inkommande säsong. När Ennolin inte orkade med ovissheten mera, ordnades det omröstning om saken. Som ett resultat av detta och lite till återfinns vi nu i sjätte divisionen. 

Övriga anmärkningsvärda förändringar är att ErektorMike, DramaturgToffe och VM-Nappe inte mera finns ibland oss. Ibland bara. Tror inte på Kekki den här säsongen heller. Men på plussidan, sori ”plussidan” finns de nya , unga, fräscha Miki, Vide och nån som heter Vara men kallas Peppe. Som kuriosa kan nämnas att Riku tränat två timmar om dagen och att Talle fyllt femtio. Inte heller ska vi undgå att uppmärksamma Ruiffinhos nya bentatuering. Påminner misstänkt mycket om Morris ben. Men i övrigt är vi minst lika unga och vigulanta som vi nånsin varit. Minst. Och det kommer att behövas för i år spelar vi massor av matcher. Minst 15 + träningsmatcher. Som vi alla vet är de dessutom fittit viktiga.

Efter att ha inlett med en onödig 2-3 förlust mot PP35 är nästa höjdpunkt ”El Klassikern” mot HIFK35. Deras kondition kan inte vara bra eftersom de insisterar att spela 7 mot 7 på halvplan. Men med i de rödas led återfinns mannen som innehar femte platsen i FC all time goal stats. Ett ovanligt gott tecken inför säsongen är att kapten-Bodi gjort comeback och att Europa Chrisse redan visat sig. Även Don Lucars har hittat nimenhuuto. 

På allmän begäran ska vi oxå gå in på de speltekniska detaljerna. Chrisses råd har visst varit att man måste komma in i boxen och skjuta. Inte illa, med tanke på att han kommit på det alldels själv.   Men för att se på det seriöst så tror jag att vi kan komma långt om vi passar till dom som har likadan skjorta som man själv.  I de flesta fall fuckar vi ju upp senast på tredje passningen.

Sen till annat fittit viktigt. Föreslår en extra säsongavslutning i juni. Det står helt klart att de två senaste årens neppistävlingar har gagnat dom vars däck funkar i kallt och fuktigt väder. Vi behöver definitivit ett hotrace. Dessutom kan vi inte traggla igenom ännu en säsong utan Morris strandbastu och grillmat. Nu när vi är i sexan måste vi satsa på de viktiga detaljerna som bygger upp helheten. Så om du Morgan kan göra reservationen? Men int någo jävla korvar den här gången. Och lite varmare i vattnet tack.

Sen har vi ju tio grenar kvar av tolv i vår vem-är-bäst-på-allt tävling. Åtminstone diktamen bör ordnas i god tid före strandbastun så att värden kan koncentrera sig på maten.  

Övriga ärenden, fittit viktiga sådana är att våra nya hemsidor är nya. Vi finns också på facebook och de homon som int ännu läst min bok är vänliga och gör det omgående, om ni vill ha speltid.

Näillä mennään, med de här går vi

Beni

Kommentarer

Bild för MIkael Panelius

Sjukt snygg hemsida!