Seger i grismatchen

Bild för Tommy Pohjola

Det var fagert och det var fult när Effcee tog sin femte seger på raken. Den här gången var det anrika Kullervo som fick på ögat.

Hökögat GM Olins flygande matta funkar. Eller är det drogerna, vem vet. Hur som helst, eller anyways som han själv säger, nosar Effcee nu på första platsen i tabellen. Tabellen kan förstås rasa, tabula rasa. Men nu ska vi inte måla Mixu Paatelainen på väggen. Två matcher återstår och så är det sommarpaus. Lagen vi möter hör till toppskiktet i korpfotbolens finaste division (7) och zon (1).

– Vi vet var målet är. Det är där, säger en resolut Christian Komonen och pekar.

Komonen som spelade på mittfältet i matchen mot Kullervo tryckte in en boll i första halvlek. Alex avrundade festen med 2-0 i andra halvlek. Enligt ögonvittnen ”for det helt åt f*ittan efter pausen” när ”domaren tappade båda ögonen”. Ungefär så. Milt uttryckt. Så den där andra halvan av matchen är inget vi visar upp för barnen och känsliga husdjur som sköldpaddor.

Nästa match är naturligtvis både fittit snart och viktig. Typ tisdagen 16.6 mot Dynamo, och den spelas inomhus. Pallomylly i Kvarnbäcken. Trevligt!