Fram med fotisskorna!

Bild för Tommy Pohjola

Det här ser fittigt lovande ut.

Det är bara mars månad och klubbledningen har prickat in hela tre träningsmatcher inför säsongen 2014. Första spelas i kväll klockan 20 när Effcee möter PP Old Boys i Ärtholmsbubblan. Lördagen 8.3 är det match mot EPS Old Boys i Esbovikens bollhall och 22.3 mot HIFK:s gubbar på anrika Saharas konstgräs. In- och ut-anmälningarna sker som vanligt på Nimenhuuto.

Så här skriver ordförande Nicke Olin i kvartalsbrevet:

”FC·s säsong kör igång igen så småningom! Sålunda är det dags att meddela om eventuella förändringar angående ert spelande. Laget fortsätter som förut och spelar i sexan denna säsong. Årsmötet är ännu inte hållet men trots det föreslår jag att vi i år har en medlemsavgift på 150 euro för att täcka normala utgifter under säsongen samt för att kunna ordna lite extra för att fira FC:s 30 år, kryssning till och spel i Stockholm samt party som säsongavslutning. Medlemsavgiften skall betalas senast 31.3 till FC Football club, Aktia 405510-245005.

Som känt blir vi alla äldre och i och med det tacklar endel av då krämpor och kvinnor spelar in. Från i fjol kommer åtminstone Miki, Johannes och Janne att vara out så nya, ivriga och duktiga spelare tas gärna emot.”

Då väntar vi bara på Spelboken 2014! Hey Ho Let’s Go!