"Inga namn räknas upp"

Äijä med entourage på Ågelis VIP-läktare. Vikingasläkten Olin samt chefredaktör Lönnfors. FCFC har eminenta fans.

FCFC–Tavastia 1-3 (0-2)

"Oulunkylä Åggelby", sjöng juice leskinen redan under sina fornstora dar. Och det var just det som denna match handlade om  - fc hade inget att hämta i ogeli. Scheisse! Fråga inte vad hemmalaget hette - tawastia sheisse!

Matchen som borde ha varit en jämn och säker seger, blev ett bittert nederlag för FC, som i och för sig än en gång gjorde taktiska tabbar och radade sina få pjäser i fel ordning från start. Erkänner att det inte alltid är enkelt.

FC hade bra touché i början av matchen. Självsäkert. Men vår oförmåga att ruffa till i anfallet leder till att motståndarna får skenbar självsäkerhet som livnär sig på den tid och det rum som ges pga non-existerande fore-checking. Mera kropp och själ i blöt nästa gång, så börjar nätmaskorna bogna.

Vi hade några skott och försök till skott men denna gång gick det inte in.

Boing! 2-0 i pausen. Ett av målen var off-side och andra ett resultat av yrande i försvaret.

Sen kom Jara in på plan o tockade in säsongens tredjesnyggaste mål och 2-1 på tavlan. Bodi har snyggaste och omutbara Maldini (chrisse) nästsnyggaste.

Nys har fått av sig cykellycran. Undra på att det är kiva, då. Dessutom är det före match. Silloin aina naurattaa.

Vi fick lite styr igen på spelet. Men sen kom kallduschen. Fiendens sista mål var oxå en försvarsmiss. Absolut inte offside.

FC vältrar sig i uselt anfallsspel och osäkert försvar. Denna gång hjälpte int domarn alls. Matchen sku ha funka bättre utan.

Syy-seuraus och enkel matematik. Ingen aktivitet, inga mål. Beni är för ofta ensam. Mutta näillä mennään, som beni fööni laustiola sku säga.

Insatsen var så dålig att inga namn räknas upp. Fel, Äijän.

Fini

Kommentarer