Vidare i Viking Line Cup!

- Nå huhuh, Jörjen! Vi kan inte ha så många dvärgar samtidigt på planen, säger en upprörd Taul.

FCFC blev inte hemma och surade efter tisdagens förlust mot schokobollarna utan antog en ny utmaning i Viking Line Cup (som tidigare hette Uusimaa Cup). Det var riktigt skoj att möta ett lag som inte spelar i de egna ligorna. Dessutom fick Ares-86 från Hyvinge åka hem från Tali efter en svidande straffsparksförlust.

Ares-86 spelar i division 6 i Bollförbundets Nylands distrikt. Det är bra lag. Nu har Effcee haft hårt motstånd i tre matcher på raken. Två segrar!

FCFC:s nästa motståndare är division 4-laget NUPS. Matchen spelas den 8 juli. Mera om detta och hur Taul klarade den enorma nervpressen på söndagen i Benis matchrapport. Den dyker upp här på sajten så fort han lyckas koppla upp sin faxmaskin i elnätet igen. Håll inte andan, pojkar. 

I väntan på matchrapporten kan man alltid kolla in bilderna.

Kommentarer

Bild för Benjamin Laustiola

Har läst diskussionen på Ares hemsida. Nimimerkki "Näkemiin" provocerade fram endel sura miner i Hyvinge. Hälften av våra spelare var inte våra spelare, straffen var feldömd, de spelade dåligt osv osv. Mycket gråt och skrik. Lite förvånad, för på planen verkade de ok. Nu föreslår jag att vi ordnar en träningsmatch mot dom i Hyvinge, så de får ta dit en egen domare. Så åker vi dit med bästa egna laget och spöar dom så satan. Va sägs?

Bild för Tommy Pohjola

Nja Beni, själv slipper jag helst sätta min fot i Hyvinge. Varför? Därför att det finns närmare så många kivogare lag att spöa. Nå ett åtminstone. HIFK. Vi satsar på dem i stället ch får en kul avslutning. Vad sägs om DET?